top of page

Onze aanpak in verband met Covid-19


In het belang van de veiligheid en gezondheid van patiënten en medewerkers, willen we het aantal personen in onze wachtzalen zo beperkt mogelijk houden.

Daarom vragen wij u om u niet eerder dan 10 minuten vóór het uur van afspraak aan te melden.

Gelieve ook zoveel mogelijk alléén te komen naar uw afspraak, enkel bij minderjarige en hulpbehoevende patiënten staan wij momenteel maximaal één begeleider toe.

Bij ziektesymptomen (verkoudheid, grieperig gevoel, hoesten, kortademigheid) dient u uw afspraak telefonisch te annuleren. Verder letten wij als medewerkers van onze praktijk nog steeds extra op onze handhygiëne. Er is eveneens de mogelijkheid om uw handen te wassen/desinfecteren.

Tot nader order zullen tot en met 31/05/2020 geen nieuwe afspraken worden ingeboekt. Bestaande afspraken blijven voorlopig wel behouden.

Van zodra er nieuwe informatie beschikbaar is, zullen we dit hier bekendmaken. Wij hopen op uw bereidwillige medewerking.

Rekening houdend met de meest recente ontwikkelingen en richtlijnen betreffende de aanpak van Covid-19, vragen wij u om ook in onze praktijk de gangbare richtlijnen te volgen, deze kan u terugvinden op volgende link https://www.info-coronavirus.be/nl/.


259 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page