top of page

Veelgestelde vragen?

 • Zijn wij geconventioneerd?
  Door het werken met de nieuwste oogheelkundige materialen om U de beste kwaliteit te kunnen bieden, werken wij als oogartsen aan niet-geconventioneerde tarieven. Een standaard controle zal tussen de 63-68 euro kosten.
 • Wat is onze wachtlijst voor een raadpleging?
  Wij doen onze uiterste best om onze wachtlijsten zo kort mogelijk te houden. Voor een gewone (bril)controle moet je momenteel rekenen op een wachttijd van ongeveer 4 maanden. Uiteraard voorzien wij extra plaatsen voor dringende problemen. Contacteer ons hiervoor telefonisch.
 • Moet ik mijn contactlenzen uit doen als ik een afspraak heb bij de oogarts?
  U kan best met uw bril komen, want wij vragen meestal om de contactlenzen uit te doen bij aankomst. U mag uw contactlenzen (liefst ook de verpakking) zeker meebrengen. Indien U toch wenst te komen met contactlenzen, neem dan best uw eigen contactlenzendoosje en vloeistof mee.
 • Wat als ik mijn afspraak niet kan nakomen?
  Wanneer U niet op uw afspraak kan aanwezig zijn, is dat voor ons geen probleem, maar gelieve deze dan tijdig te annuleren. We kunnen uw plaats dan toekennen aan een andere patient, die U zeker dankbaar zal zijn. Als U uw afspraak niet tijdig annuleert, zijn we soms genoodzaakt deze alsnog aan te rekenen.
 • Wat bij een spoedgeval 's avonds of in het weekend?
  's Avonds kan u terecht in het Imelda ziekenhuis: de spoeddienst is bereikbaar op het nummer 015/50.50.40 en zal u zo nodig met de (oog)arts van wacht doorverbinden. Tijdens het weekend is er een regionale wachtdienst, hier kan U het telefoonnummer terugvinden van de arts van wacht.
 • Is de praktijk toegankelijk voor rolstoelpatiënten?
  De praktijk bevindt zich op de begane grond. Er is een kleine drempel aan onze voordeur die zonder problemen kan genomen worden.
bottom of page